Politica de confidentialitate

Introducere

Prezentul document, Politica de confidențialitate, reglementează modul în care Shopping City Ramnicu Valcea prelucrează datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului Shopping City Ramnicu Valcea (“Site-ul”), precum și ale utilizatorilor contului Shopping City Ramnicu Valcea din Site (”Cont”) sau ale utilizatorilor aplicației A-Ha (”Aplicația”).

Protecția datelor tale cu caracter personal în cursul desfășurării activității noastre, este o preocupare majoră a Ramnicu Valcea Shopping City S.R.L (”Shopping City Ramnicu Valcea”). De aceea, ne propunem să îți oferim o experiență online sigură, cu respectarea dreptului la intimitate și la protecția datelor cu caracter personal.

Conform Regulamentului 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (”GDPR”) și Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările si completările ulterioare, Shopping City Ramnicu Valcea are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și numai pentru scopurile specificate mai jos precum și în condiții de securitate.

Principii de prelucrare

Prelucrarea de către Shopping City Ramnicu Valcea a datelor cu caracter personal ale utilizatorilor Site-ului/Contului/Aplicației se face respectând următoarele principii:

  • Datele cu caracter personal sunt prelucrate într-o modalitate legală, echitabilă și transparentă în raport cu utilizatorii,
  • Datele cu caracter personal se colectează numai în scopuri specificate, explicite și legitime și nu sunt prelucrate în alt mod incompatibil cu aceste scopuri,
  • Datele cu caracter personal trebuie să fie adecvate, relevante și neexcesive în raport cu scopul pentru care sunt colectate și/ sau prelucrate ulterior,
  • Datele cu caracter personal trebuie să fie exacte și, dacă este necesar, să fie actualizate; trebuie să se ia toate măsurile rezonabile pentru ștergerea sau rectificarea datelor inexacte, incomplete, având în vedere scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate în continuare,
  • Datele cu caracter personal nu se păstrează mai mult decât este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate ulterior,
  • Datele cu caracter personal vor fi prelucrate în condiții de securitate, asigurându-se astfel un nivel de protecție împotriva accesului ilegal sau neautorizat, precum și în fața pierderii, distrugerii, deteriorării acestora. Shopping City Ramnicu Valcea va păstra confidențialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor Site-ului/Contului/Aplicației, conform cerințelor GDPR,
  • Respectarea principiilor prevăzute la literele a) –f) de mai sus trebuie demonstrată, sens în care regulile și cerințele de prelucrare a datelor cu caracter personal trebuie documentate.

 

Scopuri de prelucrare

Shopping City Ramnicu Valcea va prelucra doar acele date cu caracter personal care sunt adecvate, relevante și strict necesare pentru scopurile de prelucrare identificate.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate pentru următoarele scopuri, pe care ți le vom prezenta întotdeauna în mod specific și explicit, de principiu, prin intermediul Notelor de Informare, sau prin orice alte mijloace care sunt folosite pentru a asigura informarea utilizatorilor (e.g., afișe, simboluri etc.):

  • identificarea ta pentru a-ți putea furniza accesul in Aplicație și în cont, precum și prestarea către tine a serviciilor furnizate de Aplicație și de Cont (i.e., utilizarea funcțiilor Aplicației/Contului),
  • contactarea ta prin intermediul mijloacelor de comunicare cu scopul de a-ți aduce la cunoștință informații (i.e., fără a avea o natură de marketing),
  • crearea și analizarea de profiluri cu privire la tine cu scopul de a-ți prezenta un conținut adaptat preferințelor tale și pentru a ne îmbunătății serviciile,
  • transmiterea de mesaje de marketing direct, prin intermediul mijloacelor de comunicare pentru care ne-ai acordat consimțământul la momentul descărcării Aplicației/ realizării Contului, în scopul promovării activităților, ofertelor și produselor Shopping City Ramnicu Valcea, ale Grupului, dar și ale Partenerilor; transmiterea mesajelor de marketing se poate realiza atât ca urmare a creării și analizării de profiluri, cât și independent de aceasta,
  • realizarea de activități de marketing sau publicitate de tip general, precum și activități de fidelizare a clientelei, precum și realizarea de sondaje,
  • efectuarea unor activități de gestiune economică, financiară și/sau administrativă în Shopping City Ramnicu Valcea,
  • centralizarea operațiunilor și menținerea unei baze de date interne, în care sa fie stocate informațiile cu privire la tine, pentru a putea fi accesate pentru utilizare de către Shopping City Ramnicu Valcea în activitatea sa (i.e., utilizarea acestor date presupune prelucrarea acestora de către aplicațiile interne ale Shopping City Ramnicu Valcea, în desfășurarea activității comerciale),
  • efectuarea de analize interne (incluzând analize statistice, rapoarte) cu privire la portofoliul de clienți, pentru îmbunătățirea și dezvoltarea de servicii, precum și efectuarea de studii și analize de piață pentru îmbunătățirea și dezvoltarea serviciilor Shopping City Ramnicu Valcea, Grupului dar și a Partenerilor,
  • arhivarea, soluționarea litigiilor, investigațiilor sau oricăror altor petiții/plângeri la care Shopping City Ramnicu Valcea este parte, precum și efectuarea unor controale de risc asupra procedurilor și proceselor Shopping City Ramnicu Valcea, precum și realizarea de audituri sau investigații ale Shopping City Ramnicu Valcea,
  • Asigurarea unui nivel ridicat de securitate atât la nivelul sistemelor informatice (e.g., aplicații, rețea, infrastructură, pagina web), cât și în cadrul locațiilor fizice,
  • Furnizarea de servicii suport pentru tine atunci când ne soliciți aceasta,

Informare

De fiecare dată când vom obține de la tine date cu caracter personal sau vom obține datele tale de la alte entități, te vom informa cu privire la aspecte ce țin de:

  • Identitatea și datele de contact ale operatorului și ale ofițerului de date cu caracter personal,
  • tipul respectivelor date,
  • scopurile de prelucrare,
  • temeiurile de prelucrare,
  • necesitatea prelucrării ca urmare a unei prevederi legale/executării unui contract, precum și consecințele refuzului tău,
  • categoriile de destinatarii către care trimitem datele tale cu caracter personal,
  • daca transmitem aceste date într-un stat terț,
  • durata pentru care stocăm aceste date și
  • drepturile tale în raport cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Aceste informații vor fi disponibile fie în Notele de Informare, fie în alte mijloace folosite de Shopping City Ramnicu Valcea pentru a atinge acest scop (e.g., afișe, simboluri etc.)

Accesul la datele tale

Accesul la datele tale va fi furnizat doar acelor persoane sau entități, cu care colaborăm în îndeplinirea scopurilor de prelucrare, și pentru care putem (noi sau destinatarii avuți în vedere) justifica un temei legitim, în conformitate cu prevederile GDPR, sau dacă avem o obligație legală de a furniza date ale tale.

Vor avea acces la datele tale următoarele entități, precum și angajații acestora:

  • Furnizori de servicii IT (e.g., mentenanță și dezvoltare software, mentenanță și dezvoltare site),
  • Furnizori de servicii de cercetare de piață, furnizori de servicii prin care se transmit comunicările de marketing, furnizori de servicii de monitorizare a traficului și comportamentului utilizatorilor instrumentelor online, furnizori de servicii de personalizare a diferitelor tipuri de marketing, furnizorilor de servicii de marketing prin intermediul resurselor social media, furnizorilor de servicii de realizare a conținutului formelor de marketing,
  • Societăți din grupul de societăți Nepi Rockcastle (”Grup”),
  • Administratorul Proprietății Shopping City Ramnicu Valcea.

Vom impune contractual acestor entități ca acestea precum și personalul acestora să respecte confidențialitatea acestor date, asigurând un nivel ridicat de securitate pentru prelucrarea datelor tale.

De asemenea, vom furniza datele tale cu caracter personal către organe judiciare, instituții publice, sau autorități publice centrale și locale, în urma unei solicitări exprese justificate sau a unei obligații legale.

Securitatea datelor cu caracter personal

Vom lua toate masurile de securitate necesare pentru protecția datelor tale cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate într-un alt mod  împotriva distrugerii, pierderii, modificării nelegale sau accidentale, divulgării neautorizate sau accesului neautorizat, precum și împotriva oricărei alte prelucrări nelegale. Măsurile de securitate pe care le implementăm cu privire la datele tale cu caracter personal au capacitatea de a asigura confidențialitatea, integritatea, disponibilitatea și rezistența continuă a sistemelor și serviciilor de prelucrare, precum și capacitatea de a restabili disponibilitatea datelor cu caracter personal și accesul la acestea în timp util în cazul în care are loc un incident de natură fizică sau tehnică.

Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lacăt, poziționat în partea de sus a ferestrei de browser.

Pentru mai multe informații privind standardele de securitate practicate pe Site, accesați secțiunea „Ajutor”.

În plus, pentru securitatea datelor și confidențialitatea informațiilor transmise prin intermediul Contului/Aplicației, contul tău este protejat de parolă. Shopping City Ramnicu Valcea depune toate eforturile necesare și folosește tehnologii informatice adecvate, cu scopul de a asigura protecția și securitatea datelor pe care ni le furnizezi.

În cazurile prevăzute de GDPR în legătură cu încălcări ale securității datelor cu caracter personal, Shopping City Ramnicu Valcea va informa în mod corespunzător autoritățile

Acuratețea datelor cu caracter personal

Shopping City Ramnicu Valcea prelucrează date cu caracter personal care sunt exacte, având implementată o procedură de actualizare a acestora. Astfel, Shopping City Ramnicu Valcea ia toate măsurile necesare pentru a se asigura că datele cu caracter personal care sunt inexacte, având în vedere scopurile pentru care sunt prelucrate, sunt șterse sau rectificate fără întârziere.

Perioada de Stocare

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate și stocate pe perioada necesară pentru care îți furnizăm serviciul oferit de Site/Aplicație/Cont.

După momentul în care alegi să îți ștergi contul, datele tale vor fi stocate de către Shopping City Ramnicu Valcea, pentru o perioada adițională de 3 ani, în interesul legitim al Shopping City Ramnicu Valcea de putea accesa și furniza documentația necesară în cazul unei potențiale cereri în instanță, reclamații, investigații derulate.

Drepturile tale

În calitate de utilizator al Site-ului/Contului/Aplicației, ai următoarele drepturi, ce pot fi exercitate, în mod individual sau cumulat, cu privire la datele cu caracter personal pe care Shopping City Ramnicu Valcea le deține în raport cu tine:

Dreptul de acces – poți solicita confirmarea faptului că datele tale cu caracter personal sunt prelucrate sau nu de către Shopping City Ramnicu Valcea, iar în caz afirmativ, poți solicita accesul la acestea, precum și anumite informații despre acestea. În urma unei solicitări efectuate în acest sens, Shopping City Ramnicu Valcea va elibera și o copie asupra datelor cu caracter personal prelucrate. Solicitarea de copii suplimentare va fi tarifată în funcție de costurile efective realizate de Shopping City Ramnicu Valcea,

Dreptul la rectificare – poți obține rectificarea datelor tale cu caracter personal inexacte, precum și completarea celor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de informații suplimentare.

De asemenea, îți poți modifica oricând datele tale, prin secțiunea „Contul meu”, urmată de acțiunea de „Setări cont”, ai acces la setul său de date cu caracter personal, pe care îl poți modifica oricând.

Dreptul la ștergerea datelor (”dreptul de a fi uitat”) – in situațiile reglementate expres de lege poți obține din partea Shopping City Ramnicu Valcea ștergerea respectivelor date. Astfel, poți solicita ștergerea datelor tale cu caracter personal dacă:

  • datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • îți retragi consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea;
  • te opui prelucrării in temeiul dreptului la opoziție;
  • prelucrarea datelor tale cu caracter personal este nelegală;
  • datele trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale care revine Shopping City Ramnicu Valcea.

Dreptul la restricționarea prelucrării– poți solicita restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal în anumite situații reglementate expres de lege, după cum urmează:

  • contești exactitatea datelor, pentru perioada în care Shopping City Ramnicu Valcea verifică exactitatea datelor in cauză;
  • prelucrarea este ilegală, și te opui ștergerii datelor;
  • daca ai nevoie de aceste date pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor drepturi în instanță, iar Shopping City Ramnicu Valcea nu mai are nevoie de aceste date;
  • te-ai opus prelucrării datelor cu caracter personal, pentru perioada în care verificăm dacă interesele noastre legitime prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților tale.

In aceste situații, cu excepția stocării, datele nu vor mai fi prelucrate.

Dreptul de a te opune prelucrării datelor cu caracter personal – te poți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care te afli, prelucrării (inclusiv creării de profiluri) întemeiate pe interesul legitim al Shopping City Ramnicu Valcea sau, după caz, pe exercitarea de către Shopping City Ramnicu Valcea a unei sarcini care servește unui interes public sau care rezultă din exercitarea unei autorități publice cu care ar fi învestit Shopping City Ramnicu Valcea.

Materialele de promovare transmise prin mijloacele de comunicare electronică pot conține informații succinte referitoare la posibilitatea ta de a obiecta cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru efectuarea de activități de tip marketing direct. În cazul în care vei obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru efectuarea de activități de tip marketing direct, datele tale cu caracter personal nu vor mai fi folosite pentru aceste scopuri.

Dreptul de a obiecta la activitatea de marketing direct efectuată de către Shopping City Ramnicu Valcea este disponibil în cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct se întemeiază pe (i) interesul legitim al Shopping City Ramnicu Valcea, sau (ii) pe relația contractuală existentă cu Shopping City Ramnicu Valcea și vizează produse similare celor deja contractate, și nu pe consimțământul transmis.

Dreptul la portabilitatea datelor – poți primi datele cu caracter personal furnizate, într-un format structurat, care poate fi citit automat, si poți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator. Acest drept este aplicabil numai pentru datele cu caracter personal furnizate direct de către tine către Shopping City Ramnicu Valcea, și numai dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este realizată prin mijloace automate, și are ca temei legal fie executarea unui contract, fie consimțământul respectivei persoane,

Dreptul de a depune plângere – poți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor sale cu caracter personal de către Shopping City Ramnicu Valcea. Plângerea se va depune la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal („ANSPDCP”),

Dreptul de a-ți retrage consimțământul – îți poți retrage, în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către Shopping City Ramnicu Valcea, în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământ. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă. Spre exemplu, un astfel de caz, îl constituie posibilitatea de ați retrage consimțământul pentru transmiterea de mesaje de marketing direct.

Astfel, vei avea posibilitatea să îți retragi consimțământul pentru primirea materialelor de marketing  direct de la Shopping City Ramnicu Valcea, prin următoarele modalități:

  • prin accesarea secțiunii ”Setări cont” din Aplicația A-HA!, Cont,
  • Prin transmiterea unui SMS/accesarea unui link, în funcție de instrucțiunile din respectivul SMS/e-mail,
  • Prin contactarea Shopping City Ramnicu Valcea, prin intermediul mijloacelor de comunicare prevăzute mai jos (i.e., poștă și e-mail).

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate utilizate în procesul de furnizare a serviciilor Shopping City Ramnicu Valcea– în cazul în care Shopping City Ramnicu Valcea ia decizii automate în legătură cu datele cu caracter personal și aceste decizii te afectează în mod semnificativ poți (a) obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare, (b) exprima punctul de vedere cu privire la respectiva prelucrare, (c) obține explicații cu privire la decizia luata și (d) contesta respectiva decizie.

Aceste drepturi (mai puțin dreptul de a te adresa ANSPDCP, pe care îl poți exercita în condițiile stabilite de această autoritate – în acest sens poți consulta pagina web oficială www.dataprotection.ro) pot fi exercitate, oricând, fie individual, fie cumulat prin transmiterea unei scrisori/mesaj prin următoarele modalități :

  • Prin poștă, la adresa: Calea Floreasca nr. 169A, Floreasca 169, Cladirea A, etajul 5, Sector 1, Bucuresti, Romania (in atenția NEPI Rockcastle);
  • Prin email, la adresa de email: Data.Protection@nepirockcastle.com;

În plus, la nivelul Grupului s-a numit un Ofițer pentru Protecția Datelor (”OPD”), care poate fi contactat dacă există nelămuriri cu privire la orice aspect ce ține de protecția datelor cu caracter personal și de exercitarea drepturilor aferente protecției datelor OPD-ul poate fi contactat prin transmiterea unei cereri scrise, datate si semnate la următoarea adresă de poștă: Calea Floreasca nr. 169A, Floreasca 169, Cladirea A, etajul 5, Sector 1, Bucuresti, Romania (in atenția NEPI Rockcastle) sau la următoarea adresă de e-mail data.protection@nepirockcastle.com.

Politica de Confidențialitate și alte documente referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal

Prezenta Politica de Confidențialitate reprezintă cadrul general care reflectă principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal la nivelul Shopping City Ramnicu Valcea. Astfel, Politica de Confidențialitate se va completa cu următoarele documente, după cum urmează:

  • Nota de Informare pentru Aplicația A-HA și pentru Cont – în ceea ce privește caracteristicile de prelucrare a datelor cu caracter personal specifice acestor doua mijloace – i.e., Aplicația A-HA și Contul,
  • Nota de Informare pentru Data Collector – în ceea ce privește caracteristicile de prelucrare a datelor cu caracter personal obținute prin intermediul Data Collector.

Cu ocazia accesării site-ului www.shoppingcityramnicuvalcea.ro (”Site”), independent de înregistrarea în Cont, Shopping City Ramnicu Valcea prelucrează următoarele date cu caracter personal: adresa IP, tipul browser-ului, tipul de calculator folosit și sistemul de utilizare, data și ora accesării, precum și locația dumneavoastră. Tot ca urmare a utilizării Site-ului, plasăm pe calculatorul tău modulele cookies sau alte mijloace tehnice similare, pentru a te ajuta să accesezi cât mai ușor și eficient serviciile Site-ului nostru, precum și să furnizăm, protejăm și să îmbunătățim serviciile Site-ului. Mai multe informații despre modulele cookies, poți găsi în Politica de Cookies disponibilă la https://shoppingcityramnicuvalcea.ro/politica-cookies

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Prezenta Politica de Confidențialitate a fost actualizată la actualizată la 21.05.2018.

Shopping City Ramnicu Valcea își rezerva dreptul de a revizui și actualiza aceasta Politică  de Confidențialitate, în orice moment. Informațiile suplimentare vor fi incluse în acest document actualizat, pe care îl veți putea găsi la https://shoppingcityramnicuvalcea.ro/politica-de-confidentialitate/

Astfel, te rugăm să verifici secțiunea aferentă Politicii de Confidențialitate, atunci când accesezi site-ul, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

Daca ai întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină te rugăm să ne scrii la adresa data.protection@nepirockcastle.com

Sari la bara de unelte

Parteneri

CHIRIASII SOCIETATII
GLORIA JEANS ASSOCIATED GROUP COMMUNICATIONS S.R.L.
BRAND GSM ARCO EXPERT S.R.L.
CARTURESTI DIRECT CLIENT SERVICES S.R.L.
GOLDEN ROSE ROSADORO ART S.R.L.
CONSTANTIN NAUTICS CONSTANTIN NAUTICS S.R.L.
ANA ASIGURARI NEXTSOFT S.R.L.
IL PASSO SOLO SCARPA S.R.L.
GUESS UNIC BRANDS S.R.L.
TOM TAILOR TOM TAILOR RETAIL RO S.R.L.
ECCO SHOES KRM FOOTWEAR ROMANIA S.R.L.
BRISE BRISEGROUP S.R.L.
BIGOTTI GRAFTEX PRODCOM S.R.L.
LEVI’S ARIDON MOLDOVA S.R.L.
SABON SABON HOLDINGS S.R.L.
BSB BSB FASHION S.A.
MOTOR PARADIS STAR S.R.L.
SALAMANDER OTTER DISTRIBUTION S.R.L.
NAPAPIJRI RAMIRO INVESTMENTS TRADINS S.R.L.
STEFANEL STEFANEL (ROMANIA) S.R.L.
COLUMBIA DOCKYARD ISLANDS S.R.L.
9D VR GAL INVEST ACTIV S.R.L.
BCR BANCA COMERCIALA ROMANA S.A.
ZEBRAPAY ZEBRAPAY S.R.L.
CREDIT CHANGE ACTIV CHANGE TOP S.R.L.
MARKS & SPENCER MARKS & SPENCER MARINOPOULOS ROMANIA S.A.
BOWLING CENTER BOWLING CENTER S.R.L.
MILLEFIORI MILLEFIORI S.R.L.
BYZETTE BYZETTE FASION S.R.L.
YOKKO PRINCESS STIL PROD CONF S.R.L.
GAME WORLD / CAZINO OPOSSUM ROMANIA S.R.L.
MILI’S RELAX MILI’S RELAX S.R.L.
CINEMA CITY CINEMA CITY ROMANIA S.R.L.
LA GRANDE BRIOCHE A LA FRANCAISE VANIMAR S.R.L.
X-BOX SUI GENERIS MANAGEMENT CONSULTING S.R.L.
MESOPOTAMIA FAST FOOD MESOPOTAMIA S.R.L.
CHIN THAI WANG JUN STAR S.R.L.
RUSTIC ZAHARIA SEMPER INVEST S.R.L.
KFC US FOOD NETWORK S.A.
MCDONALDS PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
GYMBOLAND GYMBOLAND BLUE S.R.L.
DSH (KIDDIE RIDES) DSH BRANDS DISTRIBUTION S.R.L.
CHOPSTIX MLS INVEST TRADING S.R.L.
SALAD BOX OZKARDES S.R.L.
SUBWAY SUBRESTO THIRD S.R.L.
PAVEL GRAND LEONARD S.R.L.
PIZZA SAN MARCO PRO SEVEN PLUS S.R.L.
IMAGINARIUM TRITEX DESIGN S.R.L.
TABAC SHOP (JPB) JPB TRADE S.R.L.
VARIOUS BRANDS LANIA SPORT S.R.L.
ADIDAS ADIDAS ROMANIA S.R.L.
JOLIDON JOLIDON IMPORT EXPORT S.R.L.
TRIUMPH FANTASY MOD S.R.L.
ROYAL CARO ROYAL CARO S.R.L.
BIJOU BRIGITTE BIJOU BRIGITTE MODISCHE ACCESSORIES A.G.
FRANKIE GARAGE / BREAK POINT WEIRD FASHION S.R.L.
MANGO MANGO GARMENTS ROM S.R.L.
BATA EVOLINE IMPEX S.R.L.
SEVDA DIAMONDS SEVDA DIAMONDS S.R.L.
CELLINI CHRONOSTYLE INTERNATIONAL S.R.L.
SWAROVSKI ALLIANCE CRISTAL S.R.L.
BETTY ICE BETTY ICE S.R.L.
EYE STYLE STYLE EYEWEAR S.R.L.
MOBIUP MOBIUP DISTRIBUTION S.R.L.
TIA ACCESORII TIA CHARM S.R.L.
INFINITE LOVE AVANTI FREE S.R.L.
ATMOSPHERE ANGEL FASHION SHOP S.R.L.
SPLEND’OR B&B COLLECTION S.R.L.
TEZYO OTTER DISTRIBUTION S.R.L.
ISABELLE GIFT & FLOWER ISABELLE FLOWER S.R.L.
BENVENUTI BENVENUTI S.R.L.
MAC ESTEE LAUDER ROMANIA S.R.L.
LOUIS PURPLE FORMENS RETAIL S.R.L.
HERMOSA HERMOSA OFFICE CENTER S.R.L.
CHU CHAS ALTO DE ARENAL S.R.L.
SOPHIE PATISSERIE KIBO DELICE S.R.L.
GEOX PEERAJ BRANDS INTERNATIONAL S.R.L.
ANASTASIA BERVELY HILLS BLACK SEA COSMETICS S.R.L.
VICTORIA GALLERY EMSIMA INTERNATIONAL S.R.L.
H&M H&M HENNES & MAURITS S.R.L.
RESERVED LPP ROMANIA FASHION S.R.L.
C&A C&A RETAIL MODA S.R.L.
PAUL MOULIN D’OR S.R.L.
SCOOPS THAI SCOOPS S.R.L.
HOUSE LPP ROMANIA FASHION S.R.L.
SEPHORA SEPHORA COSMETICS ROMANIA S.A.
MOTIVI MIROGLIO ROMANIA S.R.L.
COLIN’S EROGLU ROMANIA S.R.L.
PULL & BEAR PULL & BEAR RO S.R.L.
STRADIVARIUS STRADIVARIUS RO S.R.L.
SENSIBLU SENSIBLU S.R.L.
STARBUCKS AMREST COFFEE S.R.L.
KULTHO B&B COLLECTION S.R.L.
CLAIRE’S (FOSSIL) B&B COLLECTION S.R.L.
ZARA HOME ZARA HOME RO S.R.L.
BIJUTERIA STIL STYL S.R.L.
ORANGE ORANGE ROMANIA S.A.
DOUGLAS PARFUMERIE DOUGLAS S.R.L.
MELKIOR SONYA MOD S.A.
PUPA PUPA MILANO ROMANIA S.R.L.
TEILOR CREDIT GOLD & GF 2003 S.R.L.
D’S DAMAT ORPA FASHION S.R.L.
GATTA MONDOROM S.R.L.
SEROUSSI LOMEN FASHION S.R.L.
MATHILDE INEX STYLE S.R.L.
OPTIBLU OPTICAL NETWORK S.R.L.
FLORMAR MED KAN EXPERT S.R.L.
EXCHANGE CORSA INTERNATIONAL CHANGE OFFICE S.R.L.
ANNA CORI DENIS SHOES S.R.L.
VICINO ELEMAR S.R.L.
CHRISTIAN TOUR CHRISTIAN ’76 TOUR S.R.L.
B&B B&B COLLECTION S.R.L.
SEVDA SEVDA IMPEX S.R.L.
NYX L’OREAL ROMANIA S.R.L.
MARELBO MARELBO S.R.L.
PIMKIE PEERAJ BRANDS INTERNATIONAL S.R.L.
ORSAY SMS ROMANIA S.R.L.
NISSA DEMIUMA COMIMPEX S.R.L.
PANDORA PANDORA JEWELRY ROMANIA S.R.L.
NEW YORKER NY ER ROMANIA S.R.L.
BRAICONF BRAICONF S.A.
BE IN TIME B&B COLLECTION S.R.L.
TOMMY HILFIGER SARKKROM TRADING S.R.L.
BUZZ SPORT VISION TRADING S.R.L.
CORA ROMANIA HYPERMARCHE S.A.
EL UNICO EL UNICO PARADIS S.R.L.
CORSA EXCHANGE CORSA INTERNATIONAL CHANGE OFFICE S.R.L.
PERFECT NAILS LUCKY TWO S.R.L.
AMAECOL (ECOCHIM) ECOCHIM S.R.L.
TURKISH DELIGHT IREM K.A. S.R.L.
D&P ROLLY PARFUM S.R.L.
E-SMOKE GERADI INTERNATIONAL S.R.L.
FLOARE DE COLT LATURE ZAHARIA IONUT ANDREI INTREPRINDERE
INDIVIDUALA
CREDIT EUROPE BANK CREDIT EUROPE BANK S.R.L.
MOHITO LPP ROMANIA FASHION S.R.L.
OXETTE / LOISIR PERIDEO INTERNATIONAL S.R.L.
CDC CDC ENTERTAINMENT ZONE S.R.L.
UPC UPC ROMANIA S.R.L.
BERSHKA BERSHKA CARPATI S.R.L.
CONTAKT EXPRESS CONTAKT EXPRESS LOGISTIK S.R.L.
LACOSTE.GANT CM DELTA APPAREL ROMANIA S.R.L.
PROFIHAIRSHOP PROFIHAIRSHOP S.R.L.
BOURBON AMARUII S.R.L.
MOO GELATO ABI GRUP S.R.L.
ZARA ZARA BUCURESTI S.R.L.
LC WAIKIKI LC WAIKIKI RETAIL RO S.R.L.
OFFICE SHOES SHOEBOX PRODUCT ROMANIA S.R.L.
ACTIV GSM MESS PLUS GSM S.R.L.
LITERA GRUP EDITORIAL LITERA S.R.L.
KOTON KOTON S.R.L.
BONSAY FREDDO FASHION S.R.L.
SPORT VISION SPORT VISION TRADING S.R.L.
PIZZA HUT AMERICAN RESTAURANT SYSTEM S.A.
CREMA CAFÉ MUZA URANIA S.R.L.
MUSETTE MUSETTE EXIM S.R.L.
MIZAR VICMOD S.R.L.
PENTI PENTI WORLD S.R.L.
BENETTON SANTIAGO GRUP S.R.L.
US POLO FASHION MODA S.R.L.
NIKE FF GROUP ROMANIA S.R.L.
CITY BISTRO CAFÉ BEST QUALITY SOLUTIONS S.R.L.
OPTICRIS OPTICRIS OPTICA S.R.L.
CALZEDONIA FUTURA LENJERIE 2010 S.R.L.
OYSHO OYSHO RO SRL
ING BANCOMAT ING BANK V.M. AMSTERDAM – SUCURSALA BUCURESTI S.A.
DM DROGERIE MARKT DM DROGERIE MARKT S.R.L.
YVES ROCHER COSMETIQUES DE FRANCE S.R.L.
MAGNOLIA COMGABY MOLN S.R.L.
SWISS GSM SWISS GSM S.R.L.
RCS & RDS RCS & RDS S.A.
BOLLA CARRERA FOOD S.R.L.
ENGLISH HOME ENGLISH HOME S.R.L.
ANGELINA JONES SISA BUSINESS S.R.L.
PROBEAUTY ETERNAL BEAUTY S.R.L.
DEICHMANN DEICHMANN COMERCIALIZARE INCALTAMINTE S.R.L.
ALEX DECO ALEX DECORATIUNI S.R.L.
AFC SERVICE GSM DAI VIET GSM 32 S.R.L.
MOTHERCARE SYSMEROM COM S.R.L.
COCCODRILLO GLOBAL UNIVERSAL S.R.L.
LEGO DACO INVEST S.R.L.
NORIEL INTERTOY ZONE S.R.L.
CCC PEERAJ BRANDS INTERNATIONAL S.R.L.
ALISS SHOES ALISS SHOES S.R.L.
JUNIOR SHOP NOVOCENTO S.R.L.
TUI TOURING EUROPABUS ROMANIA S.R.L.
GLOSS BEAUTY SALON LADY’S LINE & CO S.R.L.
JACOBS ACOBS PLUS S.R.L.
CATALI CATALI ESTETIC GMC S.R.L.
MOO CAFÉ ABI GRUP S.R.L.
PARFUMS DE PROVENCE NOTRE DAME PARFUM S.R.L.
GEROVITAL FARMEC S.A.
XPRESS TABAC XPRESS S.R.L.
CADOR EUROROM ART S.R.L.
VODAFONE VODAFONE ROMANIA S.A.
MARIONNAUD INA INTERNATIONAL S.R.L.
5ASEC DRY CLEANING SERVICES S.R.L.
GERMANOS GERMANOS TELEKOM ROMANIA S.A.
MELI MELO MELI MELO FASHION S.R.L.
NOMASVELLO BEAUTIKA S.R.L.
CEASORNICARIE RANID STAR S.R.L.
LA FEMME TEX-AS GROUP S.R.L.
HELP NET HELP NET FARMA S.A.
QUICK MOBILE ELECTRO MOBILE S.R.L.
INMEDIO LS TRAVEL RETAIL ROMANIA S.R.L.
TOP SHOP STUDIO MODERNA S.R.L.
ANIMAX PET PRODUCT S.R.L.
SILCA M&C BUSINESS S.R.L.
ALTEX ALTEX ROMANIA S.R.L.
WORLD CLASS WORLD CLASS ROMANIA S.A.
PRIMARIA CONSTANTA MUNICIPIUL CONSTANTA
UNICASA (INSULA) UNICASA S.R.L.
SPIT SERVICIUL PUBLIC DE IMPOZITE SI TAXE CONSTANTA
LOCA-R-WASH SMYRIL S.R.L.
NATURLICH 2B GROUP SRL
RE NEW ABRAMAMIN SRL
VITAMIX ADAMS VISION SRL
TXM TEXTILMARKET ADESSO TXM ROMANIA SRL
DALLMAYR ALTUNIMI SRL
CLOCK’S ARIF PROD COM SRL
INFINITE AVANTI FREE SRL
KENDRA B&B COLLECTION SRL KENDRA
SPLENDOR B&B COLLECTION SRL SPLEND`OR
BCR BANCA COMERCIALA ROMANA
BENESCU PETRU BENESCU PETRU II INTR. IND.
BETTY ICE BETTY ICE SRL
JEWLEL BIJUTERIA CRIS PARFUM SRL
BRD BRD GROUPE SOCIETE GENERALE SA
BRICOSTORE BRICOSTORE ROMANIA SRL
SBY BOWLING CAESAR ENTERTAINMENT SRL
CARREFOUR CARREFOUR ROMANIA SA
C-GAMING ZONE CMA ANDCAT SRL
START COMISION TRADE SRL
CORINDON CORINDON SRL
SALADBOX DMA QUALITY FOOD SRL
LEM’S DOREDY DISTRIBUTION GRUP SRL
DOVANI DOVANI SRL
ELECTRONMEDIA ELECTRONMEDIA SRL
CADORO MOBILI EUROSTAR FURNITURE SRL
FLANCO FLANCO RETAIL SA
ACCESORII GSM FLORIADI CLAS S.R.L.
SAMSONITE GENERAL BUSINESS SYSTEM SRL
POMODORO GERMANOPROD SRL
GRUP LITERA GRUP EDITORIAL LITERA SRL
SHOP JEANS HERFLORYS TRANS SRL
HERVIS HERVIS SPORTS AND FASHION SRL
VOGUE INVOGH SRL
IRIS CHIC IRIS CHIC PERFUMES SRL
COFFE STORE ISAGRIGO SERV SRL
JANLEN JANBODRA SRL-D
FUN PLANET KIDSTAR SERV SRL
BLUE COMPANY LENITED SERV SRL
PIZZA ROMANA LEODORMAR AGREMENT SRL
SWISS GOLD LION FREE EXCHANGE SRL 9
MAX MAXHEAD SRL
MELI MELO PARIS MELI MELO FASHION SRL
SILVER MICROMAR IMPEX SRL
JOYZ MILANA S.R.L.
MIRIAPODUL HOINAR MIT TRIP SRL
MOBI UP MOBIUP DISTRIBUTION SRL
MONDEX MONDEX RETAIL SRL
LEE COOPER MONTECRISTO RETAIL RO SRL
TARA BIJOUX MRS CHANCE SRL
MUSETTE MUSETTE EXIM SRL
NAUTILUS NAUTILUS SRL
OTTER OTTER DISTRIBUTION SRL
LAVINIA PASNELA SRL
PASSAGE PASSAGE FOOD SRL
PEPCO PEPCO RETAIL SRL
PERLORO PERCOLLANA SRL
FOTOLII RELAXARE PFA DRAGHICI CRISTIAN TRAIAN
PICASSO PICASSO INTERNAŢIONAL SRL
PULL&BEAR PULL & BEAR RO SRL
RAIFFEISEN BANK RAIFFEISEN BANK SA
DIGI PUNCT RCS & RDS SA INSULA
CRAMA MURFATLAR ROADVINI SRL
ROBEST ROBEST COM SRL
FLOWER SHOP ROBIANDRI SRL
SCARPA ROMBRAC SRL
SECUIANA SECUIANA SA
CLUB PRESTIGE SELECT BILIARD SRL
ASIGURARI SERV CONSULT SRL 226
QUASSI PRONTI SILPRONTI FOOD SRL
DONCAFE SONY COM SRL
BLANCHE SOPHI ALEX PAN SRL
SPORTISIMO SPORTISIMO RO SRL
SIMIGERIA PETRU STEROM IMEX SRL
SPARTAN STRONG MND CORPORATION S.R.L
TIGARA ELECTRONICA TG AMAZON TEAM SRL
KALLOS COSMETICS TORDAI HAIR COSMETICS SRL
ZOOMANIA VABRO RETAIL SRL
CHEI VERAZANO DESIGN CONFORT SRL
ZIMBRIA VERDESI & CO SRL
MAGIC BALL VICTOMAG FOOD SRL
ZVON CAFFE ZCN BRAILA CAFE FRANCHISE SRL
AZZURRO IL VENETIANO CHRISTIAN IMPEX S.R.L.
WU XING QUICK BEST FOOD SRL
TUTTI CAFÉ SEROLA BISTRO S.R.L
TUTTI BISTRO SEROLA BISTRO S.R.L
LASAFI S.C LA SAFI LEBANESE FOOD S.R.L.
LI WU S.C. LI WU GASTRONOMIC S.R.L.
3F GXS PROIND S.R.L.
ORO T’ORO S.C OSHO-SCS TRADING S.R.L.
ITALIAN VILLAGE A.C. BELLEVIT S.R.L.
NEDELYA THE CAKE COMPANY SRL
MARVIO MARION COM TRANS S.R.L
TACO BELL CALIFORNIA FRESH FLAVORS S.R.L
MCDONALD’S PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.
SBARRO INNOVATIVE PIZZA SOLLUTIONS S.R.L.
TRICKSHOT FOOD BUSINESS DEVELOPMENT (EBD) S.R.L
WORLD CLASS WORLD CLASS ROMANIA S.A.
GETA VOINEA SELFBE S.R.L
MELI MELO DECO MELI MELO FASHION S.R.L
BBY ATMOSPHERE DESIGN FASHION S.R.L.
ECO CLEAN ECO CLEAN S.R.L
MEDIA GALAXY S.C ALTEX ROMANIA SRL
MAXI TOYS NICORO TRADING S.R.L
ILEX – VODAFONE ILEX COM SRL
DM DM DROGERIE MARKT S.R.L
WOMEN’S SECRETS PEERAJ BRANDS INTERNATIONAL S.R.L
LIBRARIUM S.C. ONE DISTRIBUTION COMPANY S.R.L.
TAKKO TAKKO FASHION INTERNATIONAL S.R.L
AUTOGRAF VECTOR STORES S.R.L
KON ART KON ART S.R.L
KALLOS S.C TORDAI HAIR-COMETICS S.R.L.
SALON BRANDS S.C SALONPRO S.R.L
OPTIC PLANET (KLARMAN) OPTIC PLANET S.R.L.
ZAZA UNDERWEAR ZAZA DEL SOL S.R.L.
GERMANOS (TELEKOM) GERMANOS TELECOM ROMANIA S.A.
DINOLAND S.C. J&M S.R.L
KITCHEN SHOP S.C. KITCHEN SHOP S.R.L.
NATUR HOUSE NATURSTORE S.R.L.
GALL PRINT GALLPRINT S.R.L
FLORENS S.C BRILIANT – ACTIV S.R.L
NATURA PLANT( NATURESCU) ROMPAMEX S.R.L.,
JPB S.C. JPB TRADE S.R.L.
HELPNET HELP NET FARMA S.R.L.
SIMIGERIA PATRICK S.C. BAUCONSULTING PROJECKT NICAM S.R.L.
PRO BEAUTY SHOP ETERNAL BEAUTY S.R.L
BANCA TRANSILVANIA S.C BANCA TRANSILVANIA S.A
CATALI SHOES CATALI ESTETIC G.M.C S.R.L.
PARFOIS SOLMAR TRADING GRUP S.R.L.
COCODRILO DORADOR TRADING S.R.L
HELLEN FASHION HELLEN FASHION INVEST S.R.L.
 NOMASVELLO DERMO LINE S.R.L.
SMYK SMYK ALL FOR KIDS S.R.L.
MONEYGRAM SCHIMB VALUTAR AVANGARD DINASTY SRL
CARMENS UNICA INTERNATIONAL SHOES SRL
THE PERFUME LAB INTERSPECTRA UNIVERSE SRL
DELUKA DELUXE CARDS S.R.L.
DOVANI DOVANI S.R.L
RLV JUST RELEVE S.R.L
TIZIANO BONINI CAFFE LE CAPSULE S.R.L
DIGI RCS&RDS
NA LA BALKAN VENTURE PARTNERS S.R.L.
CONTAKT CONTAKT EXPRESS LOGISTIK SRL
DON CAFÉ MANUFAKTURA CAFÉ & BISTRO S.R.L.
M.A.C ESTEE LAUDER ROMANIA S.R.L.
KIX FF GROUP ROMANIA SRL
SAMSUNG ESTEP B2B S.R.L
GATTA S.C MONDOROM S.R.L.
NEXT SC IXY RETAIL S.R.L.
WHY DENIS DENIS SHOES S.R.L
LEVIS ARIDON MOLDOVA S.R.L
KENVELO S.C. MONTECRISTO RETAIL RO S.R.L
PEPPER S.C SPORTMARK INTERNATIONAL SRL
ALDO OTTER DISTRIBUTION S.R.L
SABRINI IRINIK S.R.L
B&B COLLECTION S.C. B&B COLLECTION S.R.L.
CLAIRE’S S.C. B&B COLLECTION S.R.L.
SPLENDÓR S.C. B&B COLLECTION S.R.L.
PEEK &CLOPPENBURG PEEK & CLOPPENBURG S.R.L
BROW BAR & MORE BROW BAR & MORE S.R.L.
WOJAS WOJAS S.R.L.
LACOSTE&GANT CM DELTA APPAREL ROMANIA S.R.L
KARACA KARACA PORSELEN ROMANYA S.R.L.
INCI INCI DERI S.R.L
SINSAY LPP ROMÂNIA FASHION SRL
RESERVED MAN LPP ROMÂNIA FASHION SRL
CROPP LPP ROMÂNIA FASHION SRL
HUMMEL UNIT RETAIL GROUP S.R.L.
GETT’S INGO TRADE INTERNATIONAL S.R.L.
INTERSPORT GENCO TRADE SRL
NIKE FF GROUP ROMANIA SRL
SUVARI SC SUVARI RO S.R.L.
CARTURESTI DIRECT CLIENT SERVICES S.R.L
SEPHORA SEPHORA COSMETICS ROMANIA S.A
ALL SHOES DENIS SHOES S.R.L
DS DAMAT ORPA FAHION S.R.L
DAMAT TWEEN DAMAT&TWEEN S.R.L
PUPPA S.C PUPA MILANO ROMANIA S.R.L
TRIUMPH INTANGGO S.R.L.
GUARA GUARA TREND S.R.L
GHERASOS COMDIC S.R.L
SOFIA MAN SOFIAMAN IMPEX S.R.L.
DEPOT 96 DEPOT 96 DESIGN S.R.L.
ECCO KRM FOOTWEAR ROMANIA S.R.L.
MIRANO S.C CARLTOM-ROM S.R.L.
VANS FASHION LIFESTYLE & DISTRIBUTION S.R.L.
ATAELLIER ALIA CONCEPT S.R.L.
DIAMOND BY ADESGO ADESGO S.A.
ESCUDO SC DANDY CONF S.R.L.
STEILMANN STEILMANN ROMANIA S.R.L
FANYLUX PROCOSFIN COMP S.R.L.
LEATHER POINT CRONOS INTERNATIONAL S.R.L
4F OTCF TRADE S.R.L.
MAYORAL MAYORAL RO MODA INFANTIL S.R.L
SECOM SECOM PRODUCTIE SERVICII S.R.L
UNDER ARMOUR KVANTUM SPORT S.R.L.
SIZEER MIG MARKETING INVESTMENT GROUP S.R.L.
MONARCH MIGRAVIP S.R.L.
FUMEAZA OK BVD MEDIA OFFICE S.R.L.
VS COMPANY VS COMPANY BROKER DE ASIGURARE S.R.L
NUKKA LADY NUTS SRL
MOBIUP MOBIUP DISTRIBUTION S.R.L
D&P NEW  CLASIK ARF S.R.L
DAVIMAT SMART VEND S.R.L
AFC DINH BO LINTH GSM 29 S.R.L
ING ING BANK N.V. AMSTERDAM
– SUCURSALA BUCURESTI
FOTOLII MASAJ ALFA SOLUTION TCC SRL
RAIFFESEN BANK S.A RAIFFESEN BANK S.A
TAPI TEA S.C. SKY-WALKER CITY S.R.L
7 SECONDS 7 SECONDS SERVICE CEASURI S.R.L.
CRONOS ELECTRON MEDIA SRL
CONTAKT EXPESS CONTAKT EXPRESS LOGISTIK SRL
TREASURE SAS TECH DEVELOPMENT SRL
MOBICELL MOBICELL S.R.L.
MESAUDA KOSMO BEAUTY DI CELONA S.R.L.
CETELEM CETELEM
GIFT UPGRADE GIFT UPGRADE SRL
BRAND GSM ARCO EXPERT S.R.L.
PAPIONETTE NATURAL FOREVER SRL
DOCTOR VENDING DOCTOR VENDING S.R.L.
I SHIELD CONTAKT EXPRESS LOGISTIK SRL
BCR ATM BANCA COMERCIALA ROMANA
PIXEL ZONE S.C . PIXEL GAMES S.R.L
MOTIKO BIOSUD SRL
VR VR GAMELOB S.R.L.
FROLLY MOLLY GREENBERRY INVESTMENT SRL
MOO ABI GRUP SRL
GYMBOLAND GYMBOLAND BLUE S.R.L.
FAMOUS WAFFLES LOVE FOR FOOD S.R.L.
RED CASTLE – PICTURA CU NISIP C.A.M. TOYS GROUP S.R.L.
BW PHOTO BOOTH BW PHOTO&CO SRL
9DVR JOCURI 9DVR JOCURI S.R.L.
CHOPSTIX MLS INVEST TRADING S.R.L.
BILLA COLUMBUS OPERATIONAL
OVIESSE KIDS PEERAJ BRANDS INTERNATIONAL S.R.L.
SALON YVONNE ART HAIR SRL
DM DM DROGERIE MARKT SR
TINKERBELA UNISCAN GRUP EDUCATIONAL
THE BAR GREEN CARE COSMETICS
DIVERTA ATLAS COMPUTER COMIMPRODEX SRL
PEEK&CLOPPENBURG PEEK&CLOPPENBURG SRL
NOBILIS NOBILIS SRL
PROFIHAISHOP PROFIHAIRSHOP SRL
GNC WELL EML MEDIA CONSULTING
OBLIO PETIT CAPRICE SRL
SIMONA’S KITCHEN SHOP ALMAROM LIMITED SRL
BEANZ STRAUSS ROMANIA SRL
COFETARIA OCTAVIAN CD BRAND DEVELOPMENT
REMEDIAVERT REMEDIAVERT SRL
CHRISTIAN’76 TOUR CHRISTIAN’76 TOUR SR
DECO IN DECOIN HOMEWARE SRL
LEONARDO OPTICS LEONARDO OPTICS SRL
TELEKOM GERMANOS TELECOM ROM
SPAZIO CAFÉ WELCHOME SRL
NANOS VACANT
PRIMIGI BOYS & GIRLS FASHION
NEEDLE ATELIER DE RETUS TAILOR FOR YOU SRL
BABYNA STAR ACTIV INTERNATI
WINE BOUQUET CBN PREST SRL
HERVIS SPORT HERVIS SPORTS AND FA
ENZO BERTINI BENVENUTI SRL
ROBERTO BRAVO GLORIA DIAMONDS SRL
AMAZING EWAS MANAGEMENT SOLUTION
HELP NET HELP NET FARMA SA
MANUFAKTURA MANUFAKTURA CAFE & B
THE BODY SHOP GINKGO ROMANIA SRL
BIJOU BIJOU BRIGITTE SRL
MASSIMO DUTTI MASSIMO DUTTI RO SRL
WINE&COMPANY WINE&COMPANY SRL
SWATCH&TISSOT CHRONOSTYLE INTERNAT
BEAUTIK GREEN NET SA
CALZEDONIA FUTURA LENJERIE 2010
INTIMISSIMI FUTURA LENJERIE 2010
BELLE VIE FRAM BELEL VIE FARM SRL
HUMANIC LEATHER&SHOE SRL
VACANT
AORO/NOTINO NOTINO SRO BRNO SUC. BUCURESTI
BRISE RESORT PROD S.R.L.
ICENTRE ISPOT PREMIUM ROMANIA SRL
MONESSE PROFI CORP SRL
VAGABOND STUDIO FREEFASHION SRL
THE NORTH FACE ABITARE SPORTS SRL
SWISS ESTETRIX SWISS ESTETIX MEDICAL SRL
BROW BAR BROW BAR & MORE SRL
NALA COSMETICS BALKAN VENTURE PARTNERS
MULTI BRANDS MONDO KIDS EXPERT SR
ANA RADU & MINELI MQ PROFESIONAL SRL
BROXO BROXO SRL
GANT&LACOSTE CM DELTA APPAREL ROM
KILLTEC YOUR COMFORT SRL
UNIKA ATELIERELE UNIKA S.R
MOLECULE F ROSEBERG ADVISORS SR
ORO-TORO OSHO-SCS TRADING SRL
SUSHI TERRA SUSHI UNIVERS DOROBANTI
FIT4YOU BRAMIR EVOLUTION SRL
PEP&PEPPER EVERTOGETHER SRL
AL WADY FAST FOOD KM 0 SRL
TOAN’S TOAN’S VIETNAM SRL
TAKSIM OZKARDES SRL
CUPTORUL CU LEMNE CUPTORUL CU LEMNE SRL
AL SAFIR AFACERI MEDIA GRUP SA
SCANDIA SCANDIA SIBIU SRL
IMBISS GRILL PRIMEFOOD SRL
DELICIUL CARTOFILOR TRANSAMIR SRL
COSTADORO POLY PROJECT SRL
FILICORI EMERALD COMPANY SRL
CASINO FORTUNA INTERGAME SYSTEMS SRL
CADOURI TARDITIONALE TEHNOMED EXPERT SRL
CADOURI PERSONALIZATE VIRAGOS DESIGN SRL
FAN GSM FAN GSM SRL
OTTO BROKER OTTO BROKER DE ASIGU
LITERA GRUP EDITORIAL LITERA
RCS&RDS RDS RCS SA
ATM BANCA COMERCIALA ROM
SMOKE MANIA STARK UP SRL
AUTOMATE CAFEA DOCTOR VENDING SRL
PEGAS ATELIERELE PEGAS SRL
SAY SAY US SRL
MOULE WALKER STHENO FOOD &OTHERS
DONUTERIE OZKARDES SRL
DIAMOND CAR WASH CLEAN GO SRL
FAN COURIER FAN COURIER EXPRESS
PALMIYE PALMIYE DESERT SRL
ILUX GENERAL PROMO SRL
INGLOT J&G ENE SRL
BUBBLE WAFF BUBBLE WAFF SRL
CABINA FOTO BW PHOTO & CO SRL
FOREVER ROSES ROMANIA EVENTESIA SRL
KENDAMA DING COMMUNICATION S
TRAVEL US TRAVEL US CLUB SRL
ESSENCE EASY EMOZIONE SRL
GIFTBOX GIFT UPGRADE SRL
PUBLISERV – INVITATII NUNTA PUBLISERV SRL
CAR RECHARGE RENOVATIO MOBILITY S
SPATIU TEHNIC VODAFONE ROMANIA SA
FREEDOM PROFESSIONAL LONDON MAKEUP BOUTIQUE SRL
RELAX GAMES RELAX GAMES SRL
EXCLUSIV GSM EXCLUSIV CELL MOBILE
LITLE TYKE DELICII RAW VEGAN SRL
VALET PARKING LUXURY VALEY PARKING SRL
SERVICE PANTOFI TEAMWORK FATIH &ROZIN SRL
RAIFFEISEN (BANCOMAT) RAIFFEISEN BANK SA
BETTY ICE (INSULA) BETTY ICE SRL
JUCARII ELECTRICE FIXE (INSULA) CORINDON SRL
CUFARUL VERDE CUFARUL VERDE SRL
CAFÉ NESCAFE MOBIL LINE SRL
PLUSOPTIC OPTIPLAZA SRL
ROBEST (INSULA 1) ROBEST COM SRL
ROBEST (INSULA 2) ROBEST COM SRL
ROBEST (INSULA 3) ROBEST COM SRL
D&P (INSULA) ROLLY PARFUM SRL
MR. CHANCE (INSULA) MRS CHANCE SRL
ANTONIA GOLD ANTONIA GOLD SRL
CLASS AVATAR TEX STYLE SRL
KHLOE BELCOM GRUP INTERMED SRL
BUDUREASCA BUDUREASCA SRL
CASA VANESSA CASA VANESSA SRL
FORNETTI CIOBICA ELENA MIRELA I.I.
BOWLING & BAR COMETEX SRL
CHERIE CONTRAST ESTETIC SRL
FERMA IVASCU DRUMUL INVINGATORILOR SRL
SMILE FOTO EDF SRL
CADOURI HI-HII ELA ELECTRONIC SRL
COFETARIA EVELINY EVELINY SRL
HEALTH TECH (INSULA) HEALTH TECH SRL
CASINO MILLION INTERGAME SELECT SRL
KEY CONTACT KEY CONTACT SRL
ALEXI’S KIDS CONCEPT LINE SRL
AUTO MOL PAWN SHOP DIAMOND SRL
SALON VISAGE SC DAVID&KAROL VISSAGE SRL
BILETE AVION (INSULA) SEBASTIAN TOURING LINES SRL
LIBRARIA ALEXANDRIA SEDCOMLIBRIS SA
STILL STIL COMPANY SRL
TITAN ASIGURARI (INSULA) TITAN CORPORATION SRL
TOLEDO TOLEDO INTERNATIONAL SRL
HIM PRO ACTIV HIM SRL
FOTOLII MASAJ (INSULA) INDRA CULT SRL
MOBILE MAG (INSULA) ESET GSM SRL
BCR (BANCOMAT) BANCA COMERCIALA ROMANA SA
VICTORIA DECOSTILL SRL
ATELIERUL DE RETUSURI PRO DECA TEAM SRL
LOC DE JOACA PRO DECA TEAM SRL
CURATATORIA KIT ANDREI KIT SOLUTION SRL
URBAN ART (INSULA) URBAN ART SRL
TARIKARS HADI (INSULA MASINUTE ELECTRICE) TARIKARS HADI SRL
FLORARIA MEDEEA (INSULA) MEDEEA FLOWERS SRL
IDEAL FRESH (INSULA) IDEAL FRESH ANTOMAR SRL
ALEXE I. DANIELA PFA (INSULA TRENULET ELECTRIC) ALEXE I. DANIELA PFA
CAFENEAUA BULEVARD MCT 2004 SRL
COFETARIA ANDREI PANILUX M&M SRL
CALIN ARGENTINA II (INSULA) CALIN ARGENTINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA
TALIROX (INSULA) TALIROX COSMETICS SRL-D
EXIGENT EXIGENT ART INTERNATIONAL SRL
ELLY ATRACTIV CHIC (INSULA 1) ELLY ATRACTIVE CHIC SRL
ELLY ATRACTIV CHIC (INSULA 2) ELLY ATRACTIVE CHIC SRL
CREDIT EUROPE BANK (BANCOMAT) CREDIT EUROPE BANK (ROMANIA) SA
MANN TEXTIL CARAPCEA EVENITA PFA
CEVA CHIC (INSULA) DORISIMO CHIC GIFTS SRL
RESTAURANT HERCULE BURBANK CALIFORNIA SRL
BEAUTY ONE (INSULA) BEAUTY FAMILY FOR ALL SRL
PROFESSIONAL STORE HAIR & BEAUTY (INSULA) PROFESIONAL STORE HAIR & BEAUTY SRL
GAME ZONE (INSULA) TERA GAMES ANDCAT S.R.L.
NICOLAE LARISA II (INSULA) NICOLAE A LARISA INTREPRINDERE INDIVIDUALA
4DALVIAD (INSULA) 4DALVIAD SRL
ATM BRD BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE SA
VODAFONE ARSIS ARSIS TRADING SRL
B&B B&B COLLECTION SRL
ATM BANCA TRANSILVANIA BANCA TRANSILVANIA SA
EDITURA LITERA (INSULA) GRUP EDITORIAL LITERA SRL
HERVIS SPORTS HERVIS SPORTS AND FASHION SRL
IMMEDIO LAGARDERE TRAVEL RETAIL SRL
PLUS OPTIC OPTIPLAZA SRL
PRAKTIKER PRAKTIKER ROMANIA SA
PUMA VLADYX SRL
ACTIV VLADYX SRL
AUCHAN AUCHAN ROMANIA SA
GARIBALDI ARTPOP MIREXIM SRL
CEASURI SI BIJUTERII (INSULA) ARTPOP MIREXIM SRL
CONTAKT (INSULA) CONTAKT EXPRESS LOGISTIK SRL
EPISCOPIA DEVEI SI HUNEDOAREI EPISCOPIA DEVEI SI HUNEDOAREI
MASTER FASHION MASTER FASHION SHOP SRL
MAXWEAR MAXWEAR SRL
THE REFRESH COFFEE&BEVERAGE SRL
KEY SHOP PADURARU DECEBAL VICTOR II
METRO METRO CASH & CARRY ROMANIA SRL
MARCMAN (INSULA) AROMASQUE PARFUMS SRL
AUTOMATIC TOYS (MASINUTE CU FISE PENTRU COPII) AUTOMATIC TOYS SRL
COCODRILLO DORADOR TRADING SRL
ATM EURONET EURONET SERVICES SRL
LECHINTA LECH-LACTO SRL
SCAUNE DE RELAXARE  (CU FISE) MILI’S RELAX SRL
MODA ALEXIA (INSULA) MODA ALEXIA SRL
CAR WASH OVIDIU MONDO BUSINESS SRL
TOP SHOES TOP TRADE IMPEX SRL
VANESSA HOME VANESSA HOME SRL
FABRICA DE CANAPELE STANDARD COMIMPEX SRL
STAR EXCHANGE STAR EXCHANGE SRL
FROG FRENTZY  (MASINUTE CU FISE PT. COPII) VICTOMAG FOOD SRL
MOBIUP (INSULA) MOBIUP DISTRIBUTION SRL
JACK CASINO & PLAY AGAIN POKER START SRL
MILANO GOLD SABRI GOLD SRL
ADO CAFÉ FADO CAFE SRL
EFECT DAVAMAL COMSERVICE SRL
AMELY AMELY SRL
TORJE TRADITIONAL FOOD TORJE INVEST SRL
JUST KIDDING SIMONNE CREATIVE SRL
PATRI GELATO COREBOS SRL
SCUFITA ROSIE CIPRILIBRIS SRL
CUPIO VALEMO LIFE SRL
KARLINO KIDS KARLINO KIDS SRL
LA BUNICA RAZVI&NADINE SRL
BASTA!BURGERI, PIZZA,PASTA SILOG ELECTRONICS SRL
VIP CAFÉ CAFE DRUPO SRL
EXIT RESTOROM SRL
MAXTOYS  (MASINUTE CU FISE PT. COPII) MAXTOYS SRL
ATM BCR BANCA COMERCIALA ROMANA SA
BAG SHOP GABOR MONICA INTREPRINDERE INDIVIDUALA
INSULA POSETE GABOR MONICA INTREPRINDERE INDIVIDUALA
TABU MAN TIMELINE SERVICE SRL
TABU FASHION TIMELINE SERVICE SRL
TABU KIDS TIMELINE SERVICE SRL
AVANTAJE AVANTAJE INVEST SRL
ASCONI (AUTOMAT BALOANE CU HELIU) ASCONI SRL
MISCHIATI (INSULA) MISCHIATI GROUP SRL
ROZA ORO ROZA ORO COLLECTION SRL
BOLTA VECHE NADO & CO PMN SRL
TXM ADESSO TXM ROMANIA SRL
SUB WAY CORAL TUBE FRESH SRL
ATM ING ING BANK N.V. AMSTERDAM – SUCURSALA BUCURESTI
ETA2U ETA2U SRL
ACTIV EXCHANGE ACTIV EXCHANGE SRL
PECHORA (INSULA) MINIER & POSETTE SRL
GUMA TURBO (INSULA) DORA BLUE EYES SRL
TUI TRAVEL TOURING EUROPABUS ROMANIA SRL
MRD LEATHER (INSULA) MRD LEATHER SRL
FDC NATURA FDC NATURA GROUP SRL
GIFT BOX (INSULA) COM GINA IMPEX SRL
GIFTS & FLOWERS (INSULA) COM GINA IMPEX SRL
INSULA TELECOMENZI MIHAELA RETAIL AND SERVICES SRL
GUSTUL COPILARIEI (INSULA) PONORAN MANUELA II
JOCURI PLAYSTATION & WII (INSULA) BOGDY MARJ MULTICLEAN SRL
ARMAN SPORT SPORT LINE SHOP SRL
RAPHELLA PARFUMS (INSULA) MAGAZIN SAPTE AGR SRL
PHOTO BOOTH FOTO FUN ALEX CRISTIAN SRL
COVER SHOP (INSULA) FLORIADI MOBILE SRL
NANOLINE (INSULA) TIGARI ELECTRONICE SRL
FLY TAXI GIORGI BUSINESS SRL
ROBEN TOYS ROBEN SRL
INSULA CU MIRODENII NATURES SENSE PRODUCTION SRL
RIBS GRILL GRILL RIBS OPTIM SRL
CINEMA 7D (INSULA) MULTIMEDIA ESCAPE SRL
COFETARIA BYRON (INSULA) TRES CHOCOLATES SRL
KALIA (INSULA) BMASZ SRL
PARFUMERIA EVELINA (INSULA) TOUCH OF LUXURY SRL
JEANS FOR YOU INDYANU JEANS SRL
ACO ACORD TRADING SRL
AGORA STORE (INSULA) ALYBREM’S FAMILY SRL
ASIGURARI (INSULA) NEGOISA CONSTANTIN SEBASTIAN II
ATLANTIS GOLD (INSULA) EURO TEHNIC SRL
AUTO SERVICE MALL AUTO MOLDOVA SA
BANCA TRANSILVANIA BANCA TRANSILVANIA SA
BCR (BANCOMAT) BANCA COMERCIALA ROMANA SA
BEAUTY EXPERT SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION SRL
BEAUTY MANIA BEAUTY MANIA SRL
BEBE ARDEALUL FARMACIA ARDEALUL SRL
BETTY ICE (INSULA) BETTY ICE SRL
BONITO BONITO ORIGINAL SRL
BSB FASHION BSB FASHION SA
BULEVARD MCT 2004 SRL
CADOURI CU IMPACT (INSULA) CADOURI CU IMPACT DISTRIBUTION SRL
C-GAMING ZONE (INSULA) CMA ANDCAT SRL
CONTAKT GSM (INSULA) SKAND CTK SRL
CRAZY WAFFLE (INSULA) AURA SMOKERS INVEST SRL
CREDIT AMANET CREDITAMANET SRL
DABO DONER DABO MD SRL
ECO SMOKE (INSULA) DRAGHICI CRISTIAN TRAIAN PFA
ELIXIR (INSULA) ONE FOOD BITUBU SRL-D
FORNETTI (INSULA) MANDACHE FAST FOOD SRL
INFINITE LOVE (INSULA) AVANTI FREE SRL
JONNY JOY YO-YO BEBE SRL
JUNGLA COPIILOR (INSULA) KIDDY JUNGLE SRL
KRISTAL COSTA NEW LINE SRL
LITERA (INSULA) GRUP EDITORIAL LITERA SRL
MARIA’S LADYBUGS (INSULA) MARIA’S LADYBUGS SRL
MAX BET MAX BET SRL
MOARA GLIGA (INSULA) MOARA GLIGA SRL
MOBIUP (INSULA) MOBIUP DISTRIBUTION SRL
MONDO KOSMETIK (INSULA) MONDO KOSMETIK SRL
MOO GELATO (INSULA) ABI GRUP SRL
NICK SHOP DAROV PN SRL
OFFICE SHOES SHOEBOX PRODUCT ROMANIA SRL
OPS ENJOY LUX SRL
OPTICA EXPRESS OPTIPLAZA SRL
PARADISUL COPIILOR BIALEX PARADISUL COPIILOR SRL
PICKABOO SASCRYO SRL
SHANHAI BAR ALEXIM ACCENT SRL
SILCA (INSULA) M&C BUSINESS SRL
SMITH&SMITH SMITH&SMITH SRL
SMOKE MANIA (INSULA) VASC PRO SMOKE SRL
SYNCRONIZE (INSULA) SYNCHRONIZE DISTRIBUTION SRL
TEXTIL MARKET ADESSO TXM ROMANIA SRL
URBAN CAB SISTEM MONTAJE SRL
VODAFONE ROMANIA SA VODAFONE
WHITE GLOVES (INSULA) MARIANA LBC SRL
ISLAND OF LEATHER ADIGHERIN SRL
ADIRO ADIRO FLASH SRL
BELGIAN LOLLY WAFFLE ALEZIO APERITIF
SHANHAY BAR ANEXIM COM SRL
PRODUSE APICOLE APILIVA HONEY SRL
MILLEPERLINE ARBIS DDA GRUP SRL
LEVI’S ARIDON MOLDOVA SRL
KIDDY RIDES AUTOMATIC TOYS SRL
FOSSIL B&B COLLECTION SRL
BCR AGENTIE BANCA COMERCIALA ROMANA SA
BBCAKE BBCAKE BOUTIQUE SRL
FAMOUS WAFLLES BUILDING DEVELOPERS SRL
TABRIZI CASA DE SCHIMB VALUTAR TABRIZI SRL
ANDALUSIA COFETARIA ANDALUSIA SRL
BOOKCITY COMPACT SA
DEPOZIT DE CARTUSE CONTAKT CARTRIDGE SRL
CRAZY DONUTS (GOGOSI) – INSULA CRAZY DONUT SRL
CRAZY DONUTS (GOGOSI + CLATITE) CRAZY DONUT SRL
CREDIT EUROPE CREDIT EUROPE BANK (ROMANIA) SA
ROLL’N ROAST CRISPY – HOUSE SRL
PICTURI PE NUMERE DREDCOM BOX SRL
ENERGY GAMES ENERGY GAMES DUO SRL
EURONET EURONET SERVICES SRL
FADO CAFÉ FADO CAFE SRL
MINUNEA NATURII FARMACIA MINUNATA SRL
U.S. POLO ASSN. FASHION MODA SRL
IQOS FIELD STAR SRL
FLORI IN CULORI FLORI IN CULORI SRL-D
FRESH BAR FRESHVELA SRL
BUNA ZIUA GO & VU SRL
CONTACT HARD GRUP INDUSTRI SRL
ANTICARIAT „SOCRATE” HAUPTMAN CRISTIAN MANFRED INTREPRINDERE INDIVIDUALA
COMERCIALIZARE CHEI ILTEX SRL
SABRINI / PANDORA IRINIK SRL
LUMIERE CAFÉ JOSEFIN PUB SRL
INMEDIO (PARTER) LAGARDERE TRAVEL RETAIL SRL
INMEDIO (FOOD COURT) LAGARDERE TRAVEL RETAIL SRL
LAVA E CUCE LAVA&CUCE RO SRL
CHOPSTIX READY TO BOX MLS INVEST TRADING SRL
LEE COOPER, TIME OUT, KENVELO MONTECRISTO RETAIL RO SRL
NAIL BAR NAIL & GO COSMETICS SRL
NEW ENERGY NEW ENERGY MANAGEMENT SRL
4 KIDS NIMAR KIDS SRL
NOODLE PACK NOODLE PACK SRL
PIZZA2GO NORAD TIME SRL
ORANGE ANTENA ORANGE ROMANIA SA
VOORE ORGANZA SRL
OTTER (TEZYO) OTTER DISTRIBUTION SRL
PE JAR PE JAR RESTAURANT SRL
PEEK & CLOPPENBURG PEEK&CLOPPENBURG SRL
FANY LUX PROCOSFIN COMP SRL
PROFIHAI SHOP PROFIHAIRSHOP SRL
RAIFFEISEN RAIFFEISEN BANK SA
GRILL SARBESC RBM COMPANY SRL
„RCS & RDS” SI „DIGI PUNCT” RCS&RDS SA
FAST FOOD MESOPOTAMIA SET-CORPORATION SRL
SHARIF JABRI SHARIF JABRI SRL
SUSHI BAR SHIZEN FUSION BAR SRL
SMARTFIT – HEALTH AND FITNESS STUDIO SMART FITNESS STUDIO SRL
STARSHINERS STARSHINERS SRL
STATIE RADIO TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS
NANOLINE TIGARI ELECTRONICE SRL
TRATTORIA TRATTORIA DEI FRATELLI SRL
LENTO COFFEE VICTORIA MIX 2014 SRL
VITABOLIC VITABOLIC SRL
TUDO TAXI VT TUDO SRL
CAMPION BROKER 1 ZAR MANAGEMENT SRL
ZEBRAPAY ZEBRASUD PAY SRL
HAP HAP RIDZONE GROUP SOLUTIONS SRL
SAFTEAUA SAFTEAUA COM SERV SRL
VIENNA POETRY CB STORY SRL
POEMA FABIO COMPROD SRL
ONI’S ONIS BIJOU SRL
SIMONE CHIC SIMONE CHIC SRL
GLORIA GLORIA GENERAL IMPORT EXPORT
GSM POPESCU LUCIAN II
SECUIANA SECUIANA SA
SINDO SINDO ATELIER SRL
ZVON ZCN SEVERIN CAFÉ FRANCHISE SRL
NY’ER NY’ER ROMANIA SRL
FUNPLANET KIDSTAR SRL
JACK CASINO& POKER START SRL
PLAY AGAIN
INSULA DANREI INTERNATIONAL SRL
ACCESORII GSM (INSULA) POPESCU LUCIAN CATALIN I.I.
TIGARI DRAGHICI CRISTIAN TRAIAN PFA
ELECTRONICE (INSULA)
BIJUTERIE (INSULA) MP SILVER SHINE CO SRL
SECUNDAR (INSULA) ISIN SHOP SRL
PLAFAR (INSULA) ALEXIA THERAPY PLANT SRL
ACCESORII (INSULA) JIANU V. DANIEL I.I.
ASIGURARI (INSULA) CONSIG SRL
SOUVENIR (INSULA) COSTAS COM SRL
FORNETTI (INSULA) GAFLLY SRL
GOLDEN ROSE (INSULA) ANDRALEX TRADE SRL
SILCA (INSULA) M&C BUSINESS SRL
KIDY RIDES (INSULA) AUTOMATIC TOYS SRL
STAND ACCESORII (INSULA) BOG84TEX SRL
MATTEO (INSULA) AXEGO GROUP SRL
MACARA PLUSURI (INSULA) VICTOMAG FOOD SRL
ROMALVE (INSULA) ROMALVE CONSULTING SRL
VARIOUS LANIA SPORT SRL
MUSSE TRADE MUSSE TRADE SRL
PERLA PERLA LAUNDRY SRL
SISTEMI PER DORMIRE ARCA RELAX SRL
MARCMAN AROMASQUE PARFUMS SRL
FLOARE DE COLT (INSULA) FDC NATURA GROUP
AUTOMATE NESCAFE ZEN PRODCOM SRL
MASINILE(FORD/OPEL) PLUSAUTO
ANNA ITALIAN FASHION NASTY FASHION SRL
COVRIGARIE PARCARE PATIRAISAG
SPALATORIE QUICK TIME WASH
BENZINARIE COMISION TRADE
PIZZA YELLOW CB STORY SRL
STAND PORUMB FIERT (INSULA) MR. CORNY
EXCLUSIVE SHOP (INSULA) PUIU LUMINITA-ZOIA I.I.
QUEENS CAFÉ UPTOWN QUEENS HORECA MANAGEMENT SRL
NAYA KIDS NAYA KIDS SRL
ARIANNA’S FOOD TAULESCU M. GABRIELA
GSM (INSULA) CONTAKT LOGISTIC
STAND COSMETICE (INSULA) MOTICOM SRL
PRIMAVERA PRIMAVARA IMEX SRL
STAND DULCIURI (INSULA) PONORAN MANUELA II
GENTLEMAN ROSES (INSULA) REGHNILO S.R.L.-D
COLINS EROGLU ROMANIA SRL
PROFI HAIR SHOP PROFIHAIRSHOP SRL
COCO DMCOCO CONCEPT SRL
BE&TIME B&B COLLECTION SRL
REMEDIAVERT REMEDIAVERT SRL
CRISTIAN CRIVASANA INVEST SRL
L’OCCITANE SENSIBLU SRL  – L’OCCITANE
BEST OFF BAUCONSULTING PROJECKT NICAM SRL
BENVENUTTI BENVENUTI SRL
MEDIMFARM MEDIMFARM SA
PRESTIGE PRESTIGE ENTERTAINMENT SRL
IDO  SC DODICOOL TREDING SRL
FASHION MAN NALDO IMPEX SRL
GALLIZIA GALLIZIA FASHION SRL
FAST AND CLEAN LAVANDERIA FAST AND CLEAN SRL
HIPPOLAND HIPPOLAND ROMANIA
OLD BEIRUT INFINITY SRL ( BEIRUT)
MAXX  MAXHEAD SRL
LA CUCINA MADRE CUCINA RISTORANTE
TUTI CAFFE SEROLA BISTRO
SIMIGERIA MIHAI SIMIBA PAN SRL
VARIOUS BRAND TUTY SPORT SRL
EXQUISITE STYL SRL
RAY SPORT RAY CO TRADING SRL
MUSSE MUSSE TRADE SRL
OVS PEERAJ BRANDS INTERNATIONAL SRL
GIOELLI CARINI NALDO IMPEX SRL
APOLLO APOLLO BEAUTY SALON EXPRESS SRL
MAN’S STYLE FASHION DANIS GABRIEL STYLE SRL
PRO BEAUTY ETERNAL BEAUTY SRL
PAOLO BOTICELLI RODASIM RETAIL SRL
OPTIPLAZA OPTIPLAZA SRL
RAINBOW CAFÉ EA SIGNATURE COFFEE SRL
FRESH CLEAN NELDANIV SRL
CREDIT AMANET CREDITAMANET SRL
JYSK JYSK ROMANIA SRL
TELECOM- IQ BOX IQBOX.RO SRL
SILKA M&C BUSINESS SRL
CREMERIA MARCO COMPLEXUL TURISTIC VLASCUTA SRL
MAXFUN MAXBET MAXBET SRL
ENERGY KIDS ENERGY GAMES SRL
CASA ROMANEASCA POPASUL CASA ROMANESCA SRL
CASA OLTENEASCA NATURAL FOOD EXPRESS SRL
ROMAN’S BEST ROMANS COMPANY SRL
MOO CAFÉ / ROC A FELLA ABI GROUP
CHIN THAI-SPICY WANG JUN STAR
CHOP STIX MLS INVEST TRADING
SPARTAN MANDACHI INDUSTRY
ORO TORO BAGHETI FOOD
MC DONALDS PREMIER RESTAURANTS ROMANIA SRL
LUV BISTRO LUV EVENT
SALAD BOX OZKARDES
DONUT LIBRARY DONUT LIBRARY SRL
PIZZA SANMARCO PROSEVEN PLUS
CARTURESTI DIRECT CLIENT SERVICES
CALZEDONIA FUTURA LENJERIE 2010
TOP LINE  -BEAUTY EXPRESS SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION
ALESSANDRO BIAGGIO BIAGGIO BLUE MARKT
LACOSTE GANT CM DELTA APPAREL ROMANIA
DM DROGERIE MARKT DM DROGERIE MARKT SRL
MIRANO CARLTON ROM
TOM TAILOR RETAIL RO TOM TAILOR
ZARA ZARA BUCURESTI
MAT FASHION EUROROM ART
INMEDIO  2 LAGARDERE TRAVEL RETAIL
KITCHEN SHOP KITCHEN SHOP
MELI MELO DECO MELI MELO FASHION
IQOS STORE FIFTH K GENERATION
SALAMANDER OTTER DISTRIBUTION
DIVERTA ATLAS COMPUTER COMIMPRODEX
NAPAPIJRI RAMIRO INVESTMENT TRADING
EXCHANGE CORSA CORSSA INTERNATIONAL CHANGE OFFICE
EL UNICO EL UNICO PARADIS
GAME WORLD OPOSSUM ROMANIA
TANGGO INTANGGO SRL
NALA COSMETICS BALKAN VENTIRE PARTNERS
HERVIS HERVIS SPORTS AND FASHION
PEP& PEPPER EVERTOGETHER
TEXAS BBQ LIVASMAG
LA GRANDE BRIOCHE VANIMAR
ECOCHIM ECOCHIM
CREMA MUZA URANIA
CUPIO CUPIO INTERNATIONAL
MOHITO LPP ROMANIA FASHION
FLOARE DE COLT FDC NATURA GROUP
SABON SABON HOLDINGS
TABAC SHOP JPB TRADE
KFC US FOOD NETWORK
BOUTIQUE 17 HUSTLE COMPANY
SALON GLOSS LADY’S LINE &CO
NOMASVELLO GREEN BEAUTY STYLE
CATALI SHOES CATALI ESTETIC GMC
BIG STEP PREMIUM FOOTWEAR
ANGELINA JONES SISA BUSINESS
MODAVERSE MODAVERSE
RCS&RDS RCS&RDS SA
MAGNOLIA COMGABY MOLN
CADOR EUROROM ART
GEROVITAL FARMEC
CROITORIE KOZMA  DANIEL 84
SILCA M&C BUSINESS
MARIONNAUD INA INTERNATIONAL
SPLEND’OR/ FOSSIL B&B COLLECTION
BE IN TIME B&B COLLECTION
NISSA DEMIUMA COMINPEX
PANDORA PANDORA JEWELRY ROMANIA
PINKIE PEERAJ BRANDS INTERNATIONAL
ANA CORI DENIS SHOES
CORSA EXCHANGE CORSA INTERNATIONAL CHANGE OFFICE
FLORMAR MED KAN EXPERT
SEROUSSI LOMEN FASHION
D’S DAMAT ORPA FASHION
ATMOSPHERE ANGEL FASHION SHOP
OTTER/ TEZYO OTTER DISTRIBUTION
HERMOSA HERMOSA OFFICE CENTER
ANASTASIA BEVERLY HILLS BLACK SEA COSMETICS
VICTORIA GALERY EMSIMA INTERNATIONAL
PAUL MOULIN D’OR
MOTIVI MIROGLIO ROMANIA
PULL&BEAR PULL&BEAR
BERSHKA BERSHKA
OYSHO OYSHO RO
GLORIA JEAN’S ASSOCIATED GROUP COMMUNICATIONS
PRIMARIE MUNICIPIUL CONSTANTA
SPIT SPIT
SCAUNE MASAJ MILI’S RELAX
ZEBRA PAY ZEBRA PAY
ING ATM ING BANK N.V. AMSTERDAM
CANDY ATM DSH BRANDS DISTRIBUTION
X BOX SUI GENERIS MANAGEMENT CONSULTING
E SMOKE GERADI INTERNATIONAL
PAVEL SIMIGERIA (TONETA) GRAND LEONARD
KIDDIE RIDES CDC CDC ENTERTAINMENT ZONE
BRD ATM BRD
CREDIT CHANGE EXCHANGE  (INTRARE COLUMBIA) ACTIV CHANGE TOP
XEROX PRIMARIE UNICASA
GOLDEN ROSE ANDRALEX TRADE
CONTAKT GSM CONTAKT EXPRESS LOGISTIC
CONTAKT GSM 2 CONTAKT EXPRESS LOGISTIC
BEAUTY ISLAND FOR YOU BEAUTY ISLAND FOR YOU
ELADA PAN GENERAL LEADER
ROBEST ROBEST COM
MOBI UP MOBI UP DISTRIBUTION SRL
SWISS GSM SWISS GSM
EYESTYLE EYE CON
TIA TIA CHARM SRL
CEASORICARIE RANID STAR
NAIL&GO NAIL&GO COSMETICS
ING POINT ING BANK N.V. AMSTERDAM
9D VIRTUAL REALITY GAL INVEST
IMPRINTO TRODAT
COVER SHOP GSM FLORIADI CLAS
FOTOLII ALFA ALFA
ARIA BEAUTY PRO DIRECT PRODUCTS
TUNE UP ROBEST COM
MERCERIE RANID STAR
ITS MERRY GOLD ITS MERRY GOLD
LOCA R WASH SMYRIL
CREATIVE PHOTO DESIGN CREATIVE PHOTO DESIGN
LEE COOPER MONTECRISTO RETAIL RO SRL
L’OCCITANE SENSIBLU
HOCO. CONTAKT GSM BRAND CTK
EURONET ATM EURONET SERVICES
GRUP LITERA SRL
SALSAG IMPEX SRL
STREINARD ART SRL
BEAUTY COLOR SHOP SRL
SIATI SRL
CIF SRL
GYMBOLAND BLUE (KIDDIE RIDES)
SOLO  CONFITURAS SRL
BIBI TOURING
DSH DISTRIBUTION (CANDY TOWERS)
ING BANK (ATM)
ZIVA MOB ACCESORII SRL – D
COLART IMPEX SRL
CASA DE SCHIMB VALUTAR SRL
REBEL BUSINESS SRL
INDRA CULT SRL
DELICE INTERNATIONAL SRL
TG AMAZON SRL
FAN GSM
BANCA COMERCIALA ROMANA
BETTY ICE (INSULA INTRAREA III)
C&G GEZANY SRL
DYNAMIC PROEXPERTCHEY
GYMBOLAND (CLIMBING WALL)
AVANTI FREE SRL
ABI GRUP SRL
BETTY ICE SRL (INSULA INTRAREA I)
CREDIT EUROPE BANK
GYMBOLAND BLUE SRL
ING BANK
MED KAN EXPERT SRL
MOBIUP DISTRIBUTION SRL
SPORTING MODE SRL
UNI RECYCLING SRL
BLUE JEANS COFFEE & TEA
RCS RDS
DYNNA KEBAB SRL

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait